• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

  • Etusivu
  • Lajikkeet
  • Tilaus
    • Hinnasto
    • Verkkokauppa
      • Ostoskori (huom. hinnat näkyvät verollisina)
      • Rahti
    • Tilaa siemenperunaa
    • LAJIKEOPAS
  • Yritys
    • Yhteystiedot
    • Asiakaslehti
    • Pakkaamot
  • Peruna Info
    • Siemenluokat ja laatu
    • Perunatuotanto lajikkeittain Suomessa
    • Lajikkeet saksasta
    • linkit
  • Kuluttajalle
    • Perunan terveellisyys
    • Reseptit
  • Suomi

26.11.2020 by Sollertis

VANHAN AJAN MAITOPERUNAT

Keitä pestyt, uudet perunat kypsiksi. Voit halutessasi halkoa ne kahtia ennen merisuolalla maustetussa vedessä keittämistä. Perunoiden kypsyttyä kaada vesi pois ja lisää tilalle maito ja tilkka kermaa. Mausteeksi voita ja suolaa.

Parasta tuoreen ruisleivän kanssa. Maistuvaa ja täyttävää helposti koko perheelle!

Huom! Helppo ruoka kesäkeittiössä valmistettavaksi. Lisämausteeksi ja väriä antamaan voit lisätä ruohosipulia.

Kategoriassa: Reseptit

Previous Post
Next Post

Footer

Myllymäen Peruna Oy

Päntäneentie 743
61980 Päntäne

Timo
0405066638
timo(at)myllymaenperuna.fi

Virpi
0400701250
virpi(at)myllymaenperuna.fi

  • Facebook
  • Instagram

Tietosuojaseloste

Copyright © 2025 · Kickstart Pro on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään