• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

  • Etusivu
  • Lajikkeet
  • Tilaus
    • Hinnasto
    • Verkkokauppa
      • Ostoskori (huom. hinnat näkyvät verollisina)
      • Rahti
    • Tilaa siemenperunaa
    • LAJIKEOPAS
  • Yritys
    • Yhteystiedot
    • Asiakaslehti
    • Pakkaamot
  • Peruna Info
    • Siemenluokat ja laatu
    • Perunatuotanto lajikkeittain Suomessa
    • Lajikkeet saksasta
    • linkit
  • Kuluttajalle
    • Perunan terveellisyys
    • Reseptit
  • Suomi

26.11.2020 by Sollertis

RANSKALAISET KATTILASSA

Pese perunat ja leikkaa veitsellä tai purista leikkurilla ranskaperunoiksi. Käytä ranskikset pyyhkeen tai talouspaperin päällä, jotta saat ylimääräisen kosteuden pois.

Lisää kattilaan rypsiöljyä ja anna sen lämmitä lähes kiehumispisteeseen. Öljyn pintaa seuraamalla näet sopivan lämpötilan. Lisää ranskikset ja anna kypsyä.

Nostele valmiit ranskalaiset siivilän läpi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy valuu pois.

Mausta suolalla ja/tai perunamausteella.

Kategoriassa: Reseptit

Previous Post
Next Post

Footer

Myllymäen Peruna Oy

Päntäneentie 743
61980 Päntäne

Timo
0405066638
timo(at)myllymaenperuna.fi

Virpi
0400701250
virpi(at)myllymaenperuna.fi

  • Facebook
  • Instagram

Tietosuojaseloste

Copyright © 2025 · Kickstart Pro on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään