• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

  • Etusivu
  • Lajikkeet
  • Tilaus
    • Hinnasto
    • Verkkokauppa
      • Ostoskori (huom. hinnat näkyvät verollisina)
      • Rahti
    • Tilaa puhelimitse/sähköpostilla
    • LAJIKEOPAS
  • Yritys
    • Yhteystiedot
    • Asiakaslehti
    • Pakkaamot
  • Peruna Info
    • Siemenluokat ja laatu
    • Perunatuotanto lajikkeittain Suomessa
    • Lajikkeet saksasta
    • linkit
  • Kuluttajalle
    • Perunan terveellisyys
    • Reseptit
  • Suomi

26.11.2020 by Sollertis

PERUNALASTUT

4-6 kpl isoja, kiinteitä perunoita

n. 1 l  ruokaöljyä

merisuolaa myllystä

Pese perunat ja leikkaa huolellisesti ohuita lastuja. Älä kuori! Nostele leikatut lastut talouspaperin päälle kuivamaan.

Lämmitä ruokaöljy rasvakeittimessä tai kattilassa 180-asteiseksi. Paista lastut kullankeltaisiksi ja nosta jälleen talouspaperin päälle.

Mausta jäähtyneet lastut suolalla. Kokeile myös aromisuolaa tai erilaisia perunamausteita.

Lajikesuositus: Gala ja Beo

Kategoriassa: Reseptit

Previous Post
Next Post

Footer

Myllymäen Peruna Oy

Päntäneentie 743
61980 Päntäne

Timo
0405066638
timo(at)perunansiemen.fi

Virpi
0400701250
virpi(at)perunansiemen.fi

  • Facebook
  • Instagram

Tietosuojaseloste

Copyright © 2023 · Kickstart Pro on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään