• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

  • Etusivu
  • Lajikkeet
  • Tilaus
    • Hinnasto
    • Verkkokauppa
      • Ostoskori (huom. hinnat näkyvät verollisina)
      • Rahti
    • Tilaa puhelimitse/sähköpostilla
    • LAJIKEOPAS
  • Yritys
    • Yhteystiedot
    • Asiakaslehti
    • Pakkaamot
  • Peruna Info
    • Siemenluokat ja laatu
    • Perunatuotanto lajikkeittain Suomessa
    • Lajikkeet saksasta
    • linkit
  • Kuluttajalle
    • Perunan terveellisyys
    • Reseptit
  • Suomi

26.11.2020 by Sollertis

PERUNASALAATTI

4-6  kuorineen keitettyä perunaa viipaloituna

1     pieni punasipuli kuutioituna

2     maustekurkkua kuutioituna

1     purkki kermaviiliä

2  rl  Dijon sinappia

       suolaa

       sokeria

       mustapippuri

Sekoita sinappi kermaviiliin ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää hyppysellinen sokeria. Tarkista maku.

Nostele perunat, sipulit ja kurkut kahdella lusikalla maustettuun kermaviiliin. Kääntele varovasti ja laita jääkaappiin maustumaan 1-2 tunniksi. Tarjoa alku- tai pääruokana. Koristele ruoho- tai kevätsipulilla.

Lajikesuositus: Solist, Gala

Kategoriassa: Reseptit

Previous Post
Next Post

Footer

Myllymäen Peruna Oy

Päntäneentie 743
61980 Päntäne

Timo
0405066638
timo(at)perunansiemen.fi

Virpi
0400701250
virpi(at)perunansiemen.fi

  • Facebook
  • Instagram

Tietosuojaseloste

Copyright © 2023 · Kickstart Pro on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään